Zoekt uw koor een nieuwe dirigent of leden? Organiseert u een workshop of zoekt u een repetitieruimte? Plaats dan hier uw oproep! Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda! De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring.

Rubriek: koor zoekt leden

Vers bloed

Puisque tout Passe uit Haarlem heeft een hechte vaste kern. Maar er zijn meer lege plaatsen dan voorheen. Sluit je aan bij dit bijzondere koor waar eigentijdse componisten worden geprogrammeerd

In alle stemgroepen zijn nieuwe leden welkom, met name hoge sopranen, tenoren en bassen. Ook is deelname op projectbasis mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.puisquetoutpasse.nl of neem contact op via de mail: info [at] puisquetoutpasse.nl.

Rubriek: algemeen

Zomerzangweek 2022

Zing mee met PtP. De zomerzangweek biedt zangers een week lang plezier in zingen, begeleiding en inspiratie. Een zomeravond 'Van weemoed die des avonds komt' (vrij naar Elschot)... dat beloofd wat

De laatste week van augustus organiseert Puisque tout Passe een zomerzangweek. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. We zingen onder leiding van onze dirigent René Nieuwint muziek van componisten zoals Samuel Barber, Johannes Brahms, Carol Barnett, Hugo Distler, John Dowland, Edward Elgar, Eric Whitacre en David Lang. Eén van de zangers van het Nederlands Kamerkoor geeft een workshop en pianist Piet Hulsbos begeleidt een deel.

Data:
23 tot en met 27 augustus 2022 (dinsdag -en donderdagavond, woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdagochtend)
Locatie:
GSV-centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede
Kosten:
50 euro

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.puisquetoutpasse.nl/zomerzangweek
of mail of bel naar info [at] nieuwint.nl, 0620407413

info@nieuwint.nl
0620407413

Rubriek: koor zoekt leden

Rumours zoekt versterking in alle stemgroepen

Kom jij ons helpen om weer op te klimmen naar ons oude niveau?
Rumours is leuk, zingt een gevarieerd repertoire, en oefent op donderdagavond van 20-22 uur in de Koorschool aan de Westergracht.

Wij hebben de Corona periode overleefd, maar hebben wel iets ingeboet op bezetting, en dat doet de kwaliteit geen goed. Daarom zoeken we nieuwe leden. In alle stemgroepen kunnen we wel mensen gebruiken; koorervaring zou heel fijn zijn, maar enthousiasme is het belangrijkst.
Wij zingen een gevarieerd repertoire, waarin veel pop maar ook jazzy nummers, traditionele liedjes, en soms iets licht klassieks. Meestal in het Engels en Nederlands, maar ook in andere talen. Tijdens optredens zingen we dit allemaal uit het hoofd, muziekmappen zul je bij ons alleen tijdens repetities zien. Optredens proberen we aantrekkelijk te maken door verschillende opstellingen te kiezen en kleding op elkaar af te stemmen.
Je kunt ons horen tijdens het Korenlint op zondag 11 september.
Of bekijk onze website.

I: www.rumourshaarlem.nl
E: rumourshaarlem [at] gmail.com
T: 023-5274866

Rubriek: koor zoekt leden

Vocaal Ensemble La Grenouille zoekt nieuwe leden

Nieuwe leden gezocht voor een ambitieus kamerkoor!

Vocaal Ensemble La Grenouille zoekt voor alle stemgroepen nieuwe leden. La Grenouille is een ambitieus kamerkoor dat onder leiding van Chris Frölich probeert een zo hoog mogelijk niveau te halen. Daarnaast is gezelligheid ook belangrijk. We repeteren elke woensdagavond achter de Mariakerk in Haarlem-Noord. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van La Grenouille. www.lagrenouille.nl

info [at] lagrenouille.nl