Berichten van en voor de aangesloten koren kunt u hier posten. De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring. Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda!

Rubriek: koor zoekt leden

Haarlems Studenten Koor zoekt nieuwe leden

Enthousiast koor voor jonge mensen zoekt nieuwe leden voor het koorjaar 2019-2020 (Vooral sopranen en bassen)

Voor het koorjaar 2019/2020 zoeken we nieuwe leden die met ons willen komen zingen voor een winterprogramma (vanaf 1 september tot eind december) en een zomerprogramma vanaf eind januari tot begin juni. Het is bij ons mogelijk om ook een apart winter- of zomerprogramma mee te draaien als hier de behoefte voor is. Het Haarlems Studenten Koor repeteert elke donderdag van 19.30 tot 22.00 op de Jansstraat 33 in het centrum van Haarlem.

In het winterprogramma staat "Ceremony Of Carols" van Benjamin Britten centraal, in combinatie met hedendaagse Engelse componisten. Voor het zomerprogramma zullen wij o.a. het "Requiem" van Fauré en de "Magnificat" van Arvo Pärt onder handen nemen.

Ben je 17 jaar of ouder en hou je van zingen? Daag je zelf uit en kom zingen bij het Haarlems Studenten Koor!

Meer informatie over lid worden vind je op www.haarlemsstudentenkoor.nl, direct aanmelden kan via info [at] haarlemsstudentenkoor.nl