Zoekt uw koor een nieuwe dirigent of leden? Organiseert u een workshop of zoekt u een repetitieruimte? Plaats dan hier uw oproep! Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda! De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring.

Rubriek: koor zoekt leden

Tenor gevraagd

Vocaal Ensemble La Grenouille zoekt een tenor voor het huidige project bestaande uit klassieke kerstliederen en voor ons jubileumconcert volgend jaar.

Vocaal ensemble La Grenouille zoekt een tenor voor ons kerstconcert op 15 december 2019. Het koor zingt klassieke kerstliederen van het jaar 1500 tot nu.

Ook voor ons jubileumconcert op 15 november 2020 zoeken we een tenor. We zingen dan liederen uit de Barok o.a. van Bach en Monteverdi.

info@lagrenouille.nl

Rubriek: koor zoekt leden

Haarlems Studenten Koor zoekt nieuwe leden

Enthousiast koor voor jonge mensen zoekt nieuwe leden voor het koorjaar 2019-2020 (Vooral sopranen en bassen)

Voor het koorjaar 2019/2020 zoeken we nieuwe leden die met ons willen komen zingen voor een winterprogramma (vanaf 1 september tot eind december) en een zomerprogramma vanaf eind januari tot begin juni. Het is bij ons mogelijk om ook een apart winter- of zomerprogramma mee te draaien als hier de behoefte voor is. Het Haarlems Studenten Koor repeteert elke donderdag van 19.30 tot 22.00 op de Jansstraat 33 in het centrum van Haarlem.

In het winterprogramma staat "Ceremony Of Carols" van Benjamin Britten centraal, in combinatie met hedendaagse Engelse componisten. Voor het zomerprogramma zullen wij o.a. het "Requiem" van Fauré en de "Magnificat" van Arvo Pärt onder handen nemen.

Ben je 17 jaar of ouder en hou je van zingen? Daag je zelf uit en kom zingen bij het Haarlems Studenten Koor!

Meer informatie over lid worden vind je op www.haarlemsstudentenkoor.nl, direct aanmelden kan via info [at] haarlemsstudentenkoor.nl

Rubriek: koor zoekt leden

Nog op te richten ensemble zoekt bassen en sopraan

Enthousiaste zangers zoeken nog 2 bassen en 1 hoge sopraan om met ensemble te starten.

Zodra het ensemble compleet is, kunnen wij beginnen met samen het repertoire uit te zoeken. Het zullen wel voornamelijk klassieke liederen worden.

Wij zullen 1 keer in de 3 weken overdag bij elkaar komen en thuis onze partij instuderen.

De eerste keer zal dit in Haarlem-Oost thuis bij één van de leden zijn.

Dan zullen wij met elkaar alles gaan afspreken en natuurlijk zingen!

Zeven mede-zangers popelen om te gaan beginnen!

Je kunt je opgeven of informatie aanvragen bij Hanneke Metz,

mailadres hanneke.metz1@gmail.com