Zoekt uw koor een nieuwe dirigent of leden? Organiseert u een workshop of zoekt u een repetitieruimte? Plaats dan hier uw oproep! Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda! De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring.

Rubriek: algemeen

Bestuurslid/penningmeester gezocht

Ook geboeid door muziek bij het Stabat Mater?

www.stabatmater.info is een internationaal digitaal muziekproject: een documentatie van opnames van - inmiddels meer dan 300 - composities die overal ter wereld en vanaf 1400 tot op vandaag zijn gemaakt bij dat oude gedicht: het Stabat Mater. Het actieve en muziekminnende stichtingsbestuur zoekt iemand die onze passie deelt en onze doelstelling wil helpen realiseren De (minimaal) 10 uur per maand zijn voor bijhouden van de relatief eenvoudige boekhouding, de (ANBI-) jaarcijfers en de (10) vergaderingen per jaar. Wij zoeken ook mensen die thuis zijn in de IT of algemeen bestuurslid willen worden.
Onze doelstelling staat op https://stabatmater.info/nl/stichting-ultimate-stabat-mater-website-anbi/. Belangstelling? Meer informatie? mail ons s.v.p.

stichting@stabatmater.info (Martijn Nuijt, penningmeester)
redactie@stabatmater.info (Ignace Verberk, secretaris)

Rubriek: koor zoekt leden

Meezingen met het requiem van Fauré?

Dat kan!!
Voor ons Allerzielenconcert op 3 november 2024, zoeken we nieuwe (project)leden: tenoren, bassen en hoge sopranen. Kom vier keer vrijblijvend naar onze repetities in maart.

Het requiem van Fauré is een van de mooiste die er zijn gecomponeerd.
'Vocaal ensemble Sola Re Sonare' is een kamerkoor dat een hoog niveau nastreeft en zich verheugt in de uitvoering van dit prachtige werk. Onder leiding van dirigent Joop van Goozen geeft het koor meerdere keren per jaar concerten op diverse locaties. Op 6 maart beginnen de repetities voor het Allerzielenconcert van 3 november dit jaar.
Ben jij een geoefende zanger, kun je noten lezen en wil je graag zingen in een goed kamerkoor? Kom dan langs op onze openbare repetities op de woensdagavonden in maart. Ervaar hoe het is om tijdens de repetities al muziek te maken en opgenomen te worden in die bijzondere sfeer van eenheid van klank. Wees welkom in een kamerkoor dat bruist van de activiteiten.

Neem contact op met secretaris Peter Arnoldy via secretaris@solaresonare.nl, zodat we weten dat je komt. Meer informatie over het koor vind je op www.solaresonare.nl

Rubriek: koor zoekt leden

We zoeken 1 bas voor een concertreeks naar Ierland in mei 2024

In januari realiseerde de Stichting Neruda 3 unieke concerten: de getoonzette poëzie en het leven van de W.B. Yeats stond centraal. Nu willen we naar Ierland
Voor 2 concerten!!

De succesvolle productie ‘ Yeats - the land of Heart’s Desire’ gaat een vervolg krijgen! Van 23 t/m 26 mei zijn we in Ierland in het graafschap Sligo om in Drumcliffe alwaar Yeats begraven ligt, 2 concerten te geven.
Het gemengd koor solist en ensemble zoekt nog een goedzingende bas , dan zijn we compleet!
Repetitieavond: woensdag van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Petrakerk in Heemstede. Start 8 nov a.s.
Inlichtingen: Cees Thissen, componist en artistiek leider
thissen.c@hetnet.nl, tel 0623488630

thissen.c@hetnet.nl

Rubriek: koor zoekt leden

Baba Jaga zoekt 2 hoge sopranan

Vrouwenkoor Baba Jaga zoekt 2 hoge sopranen zonder hoogtevrees!

Vrouwenkoor Baba Jaga zoekt 2 hoge sopranen voor onze komende concerten: zondag 26 mei om 14u delen uit de Stabat Mater van Pergolesi en om 18.45u Maria liederen. In maart 2025 hebben we ons jaarlijks groot concert, nu met thema 'Vrouwen' ivm Internationale Vrouwendag.
We zijn een ambitieuze kamerkoor waar onze dirigent, Michelle Mallinger, veel aandacht besteed aan goede zangtechniek. We repeteren woensdagavond 20-22u in Haarlem. Kom graag een paar keer meezingen om te zien hoe leuk het bij ons is!

Marian Windt (voorzitter): mjcwindt@gmail.com
Kijk ook naar onze Facebook pagina voor meer informatie

Rubriek: koor zoekt leden

Open repetities bij Concertkoor Haarlem

Voor ons Adventsconcert op 1 december 2024, met werken van Bach Mendelssohn en de Mis in C van Beethoven zoeken we nieuwe leden. Kom naar onze openbare repetities op maandag 19 en 26 februari 2024

Concertkoor Haarlem is een actief koor dat een hoog niveau nastreeft. Onder leiding van dirigent Bernhard Touwen voeren wij een variëteit aan grote werken uit in samenwerking met professionele orkesten en topsolisten. Na ons concert op 11 februari beginnen we enthousiast met de repetities voor een mooi Adventsconcert op 1 december 2024.
Ben jij een geoefende zanger en wil je graag zingen in een kwaliteitskoor, kom dan langs op onze openbare repetities op maandag 19 en 26 februari 2024. Luister en zing mee. Maak kennis met de leden en de dirigent en stel vast dat dit het koor is waar je altijd naar op zoek was. Welkom!
Concertkoor Haarlem repeteert op de maandagavond van 20.00 – 22.15 uur in de Kerk van de Nazarener, Zijlweg 218, 2015 CK Haarlem. Gratis koffie en parkeren.

Als je een mailtje naar info@concertkoorhaarlem.nl stuurt, zorgen wij ervoor dat er bladmuziek voor je klaar ligt. Meer informatie op www.concertkoorhaarlem.nl