Zoekt uw koor een nieuwe dirigent of leden? Organiseert u een workshop of zoekt u een repetitieruimte? Plaats dan hier uw oproep! Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda! De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring.

Rubriek: koor zoekt leden

Jubileumproject Vocaal Ensemble La Grenouille

BAROKPROJECT ZOEKT TENOR

Vocaal ensemble La Grenouille heeft nog plaats voor een tenor voor het Jubileumproject met Bach, Monteverdi en Buxtehude.

Repetities vanaf 8 januari op woensdag 20.00-22.15 in Haarlem-Noord.

www.lagrenouille.nl

Rubriek: koor zoekt leden

Tenoren en Bassen gezocht voor Fauré!

Het Haarlems Studenten Koor gaat in juni het Requiem van Fauré uitvoeren en heeft daar nog extra zangers voor nodig! Kom vanaf 30 januari elke donderdagavond meezingen!

Ben je een man (17 tot en met 40 jaar) en ben je benieuwd hoe het is om in een koor te zingen? Zing je alleen voor jezelf maar wil je eens proberen om te zingen in een groep? Zoek jij een groep jonge mensen om mee te zingen, een mooi concert aan een dankbaar publiek te presenteren en verder nog andere leuke dingen mee te kunnen doen? Pak nu je kans en doe mee met het Requiem van Fauré! Één van de meest bekende stukken uit de klassieke muziek en één van de bekendste requiems. Wij repeteren vanaf 30 januari elke donderdag vanaf 19.30 en werken samen toe naar een dinerconcert in april en twee concerten in juni. Ook worden er vanuit het koor veel leuke dingen georganiseerd waar je (vrijwillig) aan mee kan doen. Twijfel niet langer en meld je nu aan.

Stuur een mailtje naar: info [at] haarlemsstudentenkoor.nl

Rubriek: koor zoekt leden

Projectleden voor Dark Night of the Soul van Ola Gjeilo

Laat je je graag verrassen door melodieuze hartverwarmende muziek uit Noord-Europa? Heb je zin om mee te zingen met een ambitieus amateurkoor dat graag hedendaagse klassieke muziek zingt?

Vocaal Ensemble Puisque Tout Passe zoekt 2 bassen, 2 tenoren en een hoge sopraan. Zing met ons mee in een project met koormuziek van Scandinavische componisten. De kern van het programma wordt gevormd door twee werken van de Noorse componist Ola Gjeilo (1978): het beroemde "Northern Lights" en de Nederlandse premiere van "Dark Night of the Soul" met piano en strijkwartet.

Ben je beschikbaar vanaf 7 januari op de dinsdagavonden, een studiedag op 25 januari, de generale repetitie op 14 februari en de concerten in de Waalse kerk op 15 en 16 februari?

Meld je dan aan als projectzanger bij Mariëlle Gerritsen (koorlid) M 06-22506475 of via info [at] puisquetoutpasse.nl onder vermelding van je stemsoort en zangervaring.
Zie voor meer informatie www.puisquetoutpasse.nl .

Rubriek: koor zoekt leden

Mannenstemmen tussen Tenor en Bas in!

Nog 2 baritons en we zijn compleet!

Als ensemble willen we graag ook zes-stemmig gaan zingen,
maar dan hebben we nog 2 baritons nodig.
Eén die bij vier-stemmige liederen zich bij de tenoren aansluit en
één die zich bij de bassen aansluit!

We studeren zelf onze partij thuis in en 1x in de 3 weken komen wij op een zaterdagmiddag bij elkaar om samen te zingen!

Ben jij degene die we zoeken??

Bassen, Tenoren, Alten, Mezzo's en Sopranen
verwelkomen je met open armen!

Je kunt informatie aanvragen of je opgeven bij Hanneke Metz, hanneke.metz1 [at] gmail.com

Rubriek: koor zoekt leden

Hoge sopraan gezocht

Kleinvrouwenkoor BabaJaga zoekt een hoge sopraan!
Kom luisteren naar ons concert met de titel Queens op 25 januari 2020 om 20.00 in het Rosenstock Huessyhuis te Haarlem.

BabaJaga is een vrouwenkoor dat zingt in een kleine formatie o.l.v. dirigente Michelle Mallinger. Een bijzondere uitdaging voor de zangers met de mogelijkheid een intieme sfeer te creëren voor de luisteraars. BabaJaga bestaat momenteel uit veertien enthousiaste zangeressen. Het streven is te groeien naar een koor van maximaal zestien leden. Het repertoire van Baba Jaga is breed: meestal wordt klassiek repertoire gezongen, maar het koor zingt ook graag en regelmatig wereldmuziek, ballads en volksliedjes.

Repetitie: woensdagavond van 20.00-22.15 in de Muziekschuur te Bloemendaal.

voorzitter babajaga [at] gmail.com

Rubriek: algemeen

Repetitieruimte beschikbaar

Onze kerk heeft een schitterende akoestiek voor uw koor!

Zoekt u een ruimte voor uw koor om te kunnen repeteren? Neem gerust contact met ons op!
Onze kerk ligt aan de Kinderhuissingel vlakbij het NS-station en dichtbij het centrum van Haarlem.

W.H. de Graaf (secretaris kerkbestuur)
W.degraaf01 [at] quicknet. nl
06 3634 6886