Zoekt uw koor een nieuwe dirigent of leden? Organiseert u een workshop of zoekt u een repetitieruimte? Plaats dan hier uw oproep! Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de agenda! De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring.

Rubriek: algemeen

Audities voor Musical Master op 14 juni 2020

Musical Master is the place to be voor jonge, talentvolle én ambitieuze kids van 11 tot 18 jaar, die er alles voor over hebben om op het toneel te staan.

Ons doel is om jongeren van 11 tot 18 jaar in een veilige omgeving kennis te laten maken met diverse aspecten van de media- en theaterwereld. Onze leerlingen krijgen praktijk- en theorielessen van professionele docenten binnen de disciplines zang, spel en dans. Gedurende het hele jaar staan de lessen ballet, tapdance en showrepertoire wekelijks op het programma. Daarnaast wisselen overige vakken (waaronder camera-acteren, breakdance, jazzzang, solfège, musicalgeschiedenis, liedinterpretatie en nog veel meer) per lesblok. Naast alle lessen organiseren wij masterclasses van gerenommeerde gastdocenten. Ben jij enthousiast geworden en in bezit van een geweldig talent? Meld je dan nu aan via www.musicalmaster.nl voor de audities op 14 juni 2020 en wie weet wordt jij wel ‘A REAL MUSICAL MASTER’!

Kijk voor meer info op: www.musicalmaster.nl