Berichten van en voor de aangesloten koren kunt u hier posten. De webredactie plaatst uw bericht na goedkeuring. Let wel: het gaat hier niet om concertaankondigingen; deze kunt u kwijt in de concertagenda!

 

Rubriek: koor zoekt dirigent...

Dirigent gezocht

Popkoor Hi5 zoekt per direct een bij voorkeur piano spelende dirigent voor een periode van vijf a zes weken.

Vanwege tijdelijke uitval van onze huidige dirigent zoekt Popkoor Hi5 per direct een bij voorkeur piano spelende dirigent die ons koor voor een periode van vijf a zes weken kan begeleiden op donderdagavond tussen 20.00 en 22.15 uur.

Hi5 is een gemengd popkoor in Hillegom met 20 tot max. 25 koorleden

We zingen drie en vierstemmige popnummers, o.a. Mad world, To make you feel my love, Under the bridge, Halleluja, You've got a Friend etc.

Op dit moment werken we hard aan ons project Human dat we in 2019 graag in concert willen uitvoeren.

Voor meer informatie; zie onze website: www.hi5-popkoor.nl of neem contact op met:

Irene Topper tel 06 33094890

Marian van Lierop tel 06 44612542

Rubriek: koor zoekt leden...

Vocaal ensemble La Grenouille zoekt een tenor en lage bas

Wie bezorgt ons die diepe, warme Russische klank bij ons nieuwe project met Mozart en zijn Oekraïense en Amerikaanse tijdgenoten Vedel en Billings?

Voor ons concert in mei 2019 zijn wij op zoek naar een tenor en lage bas die samen met ons de uitdaging aan willen gaan van een gevarieerd a-capella programma!

Mail voor meer informatie naar: info@lagrenouille.nl of kijk op de website: www.lagrenouille.nl

Rubriek: koor zoekt leden...

Nieuw op te richten vocal group

Nieuw op te richten middelgrote vocal group, hoog amateurniveau, out-of-the-box qua repertoire voornamelijk lichte muziek

Na een verleden in Dekoor en VOISZ (zelf opgericht) in Utrecht, zijn wij na een aantal jaren niet zingen weer hongerig in onze nieuwe woonplaats. Maar we hebben in Haarlem nog niet gevonden wat we zoeken. Dus beginnen we maar iets nieuws en zoeken zangers en zangeressen in de globale leeftijdscategorie 25-45 jaar die op het hoogste amateurniveau willen zingen in groepsverband. Projectmatig werken waarin muzikale uitdaging en out-of-the-box denken belangrijk zijn. Brede sound. Dus laat het weten als je interesse hebt, wij zoeken naar en muzikaal leider en willen begin 2019 kennismaking en audities organiseren. Repetitielocatie dichtbij station Haarlem, avond nog te bepalen.

Maarten van der Ven, venfilm@gmail.com

Rubriek: koor zoekt leden...

Nieuwe muziek zingen?

Ambiteuze zanges in alle stemgroepen zijn altijd welkom om uit te proberen of het bijzondere repertoire van ons Vocaal Ensemble past. We repeteren op dinsdagavond in De Aula van basisschool de Kring.

Dit najaar repeteren wij aan een selectie van ons repertoire van de afgelopen 25 jaar. Dit zullen wij uitvoeren op 9 december. Hierna zal een nieuw programma worden gemaakt waarbij ook projectzangers zich kunnen aanmelden. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de inhoud van dit programma

www.puisquetoutpasse.nl

Rubriek: koor zoekt leden...

Doulce zoekt lage bassen

Ben jij die diepe bas met sonore stem en handig met noten? Dan is Doulce Memoire op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die houdt van moderne én oude muziek, en van gezelligheid!

Doulce Memoire o.l.v. Felix van den Hombergh zingt elke dinsdagavond in de Koorschool aan de Westergracht. Vanaf mei studeren we muziek uit the Eton Choirbooks, oude Engelse muziek. Ons repertoire is zeer gevarieerd, van oud tot modern, steeds weer verrassend. We zijn ambitieus en ook gezellig.
Lijkt het je wat? Kom een keer luisteren op dinsdag. Bel of mail voor meer info.

Antje Ehrenburg antje.ehrenburg apestaartje hccnet.nl of 06 - 53361478

Rubriek: koor zoekt leden...

Vacature voor een alt en (project) tenor

Het Haarlems Klein Koor heeft een vacature voor een alt. We hebben We hebben het komende half jaar ook plaats voor een (hoge) tenor.

Ben je een alt met een warm stemgeluid, kun je zelfstandig muziek instuderen en vind je het leuk om afwisselend repertoire te zingen in een goed en hecht kamerkoor? Neem dan contact op voor meer informatie en/of een stemtest.
We repeteren op dinsdagavond in de muziekschool in Overveen, onder leiding van dirigent Enrique López-Cortón.
zie ook: www.haarlemskleinkoor.nl

info [at] haarlemskleinkoor.nl
tel. 023-5 24 12 36/06- 42 77 14 70 (Elke van Riel)